Riante woonpercelen in het groene hart van Oosterwold

Online samenwerken Mett

Prettig wonen in een mooie omgeving

Al eeuwen bepalen buitenplaatsen in hoge mate hoe ons land eruit ziet. Ze bevinden zich op aantrekkelijke locaties op relatief snel bereikbare afstanden van steden. Toevluchtsoorden voor rust, ruimte en ontspanning. Ze combineren de voordelen van de stad met de weidsheid van landleven en buiten wonen. Zij bieden het beste uit twee werelden. Op plekken waar landschap en prettig wonen met elkaar zijn verweven. Buitenplaatsen stralen met prachtig aangelegde tuinen, waterpartijen en parken allure uit. Velen zouden er wel willen wonen. Buitenplaats Oosterwold maakt dit nu bereikbaar. Met een fraaie en stijlvolle woonoase op historische grond. Waar archeologische vondsten van menselijke nederzettingen langs de Eemoever van zo'n 10.000 jaar geleden naar boven komen. Waar Zuiderzeeschepen zijn achtergelaten. Maar tegenwoordig een vruchtbaar agrarisch polderlandschap met weiden, akkers en bossen. Daar komt Buitenplaats Oosterwold, naast het Kathedralenbos van Staatsbosbeheer in de Noordvleugel van de Randstad.

 

 

Een woonperceel van
1200m2 vanaf € 125.000

Riante woonpercelen in het groene polderhart van Oosterwold. Op een ruim landgoed met water, bomen, hagen en struiken, en met stadslandbouw. Om te genieten van rust, ruimte en frisse lucht. Dit betekent Buitenplaats Oosterwold. Een ontwerp van atelier  LOOS van VLIET. Een vermaard bureau in landschapsarchitectuur, stedenbouw en architectuur dat in zowel in binnen- en buitenland aan de basis van ruimtelijke projecten staat. Parken, landschappen, hoogwaardige woonwijken, bruggen, woningen en allerlei vormen van openbare ruimte: www.loosvanvliet.nl

Binnenkort hier de nieuwe planopzet te downloaden

Buitenplaats Oosterwold  biedt exclusief  wonen voor zeer aantrekkelijke perceelprijzen. Een perceel van 1200m2 is al vanaf € 125.000 v.o.n. beschikbaar, inclusief de parkinrichting, infrastructuur en voorzieningen. Maar 2000m2 of nog groter kan ook. Het project gaat van een open verkaveling uit, zoals gebruikelijk bij landgoederen. Elk perceel wordt opmaat ingepast. De perceelgrootte is bepalend voor het woonoppervlak dat mag  worden gebouwd en de maat van het woonerf waarop de woning mag worden geplaatst. Elk perceel krijgt bovendien de ruimte voor stadslandbouw, met invulling van een siertuin, boomgaard, moestuin, weide met schapen of kippen, of elke combinatie hiervan. Zo behoudt Buitenplaats Oosterwold zijn groene kwaliteit met veel openheid. Een vernieuwend Flevolands woonpolderpark. 

 
 

 

Voor uw droomhuis veel
vrijheid van keuze

Op uw woonperceel heeft u alle vrijheid van keuze. De combinatie wonen met werken is toegestaan. Buitenplaats Oosterwold is ook een ideale plek voor samen wonen met familie of vrienden. U heeft alle vrijheid in het eigen ontwerp van uw huis of de keuze uit een cataloguswoning. Er zijn geen welstandsbeperkingen. Daarnaast bieden wij enkele prachtige woonconcepten. Bijvoorbeeld een moderne villa, een statig landhuis, loft of een parkhuis. Dit maakt Buitenplaats Oosterwold mede uniek.

 
 

 

Online aanmelden

Buitenplaats Oosterwold geeft een rijk en bijna altijd vakantiegevoel, Voor velen zal het financieel  haalbaar zijn. Een woonperceel met uw droomwoning zal tussen de € 300.000 - € 450.000 kosten. Vanzelfsprekend afhankelijk van de perceelgrootte, het woningtype en de maatvoering daarvan.

Waar komt buitenplaats Oosterwold?

De beoogde locatie is eenvoudig vanaf snelweg A27 afslag 37 richting Almere Hout te bereiken. Na de afslag bent u in Oosterwold. Na ongeveer twee kilometer slaat u vanaf de Vogelweg linksaf de Tureluurweg op (bordje: Groene Kathedraal). Aan de rechterzijde op de Tureluurweg bevindt zich een enorm akkerveld. Hier zal Buitenplaats Oosterwold verrijzen. 

Het streven is met de werkzaamheden voor de infrastructuur van ontsluiting, waterpartijen en interne bestemmingsweg in de winter van 2016 te starten. Dan volgt  de aanplant van de groene weelde.  Na ongeveer drie jaar heeft de beplanting al een redelijke vorm aangenomen, mede omdat de grond bekend staat als één van de vruchtbaarste ter wereld. In het park planten wij  snel en trager groeiende bomen en heesters. Zo ontstaat er op termijn een heerlijke aangename groene woon- en werkomgeving.